Informatii utile
Reconditionari TURBO
Atelier dotat cu echipamente noi.
Personal calificat.
Lichidare de stoc
Turbosuflante originale KKK si Garrett pentru VW, Audi, Skoda, BMW, Ford, Renault, Peugeot.
detalii
Tagsturbo reparatii
Turbo Parts

In urma activitatii desfasurate la serviceurile auto din Romania am observat ca toata lumea face ochii mari cand mecanicul ii spune clientului ca turbosuflanta lui are probleme. Intrebarea fireasca este: “Se poate repara turbosuflanta mea?” Raspunsul pe masura: “Stiu ca se pot repara, dar nu stiu unde si nu stiu ce garanatie poti avea la o turbosuflanta reparata”.

Cei ce repara turbosuflantezic nu au avut cazuri in care clientul sa se planga de turbosuflantele sale.Este adevarat ca se vand kituri de reparatie pentru turbosuflante.Turbosuflanta trebuie “echilibrata”, utilajele pentru aceasta operatiune sunt foarte scumpe si nu se stie daca profiturile vor acoperi investitiile (unele firme au utilaje care antreneaza turbosuflanta reparata pentru a verifica daca nu cedeaza axul care a fost schimbat, dar asta nu este un test care ar garanta caturbosuflanta va functiona o durata rezonabila de timp).

Posesorii de asemenea utilaje vand turbosuflantele sale nu numai in tara ci si la export, altfel nu ar merita investitia. Ei expun corpul turbosuflantelor la diferite bai chimice si dupa tratare ele arata ca si noi (aceasta operatie incearca s-o faca si cei care repara turbinele sau mai simplu le vopsesc). Piesele din interior sunt cumparate de la producatorii “de original” a acestor turbosuflante. De regula obtin si licente de reconditionare de la producatorul original.

Aceste turbosuflate sunt numite reconditionate, ele nu se deosebesc cu numic de cele noi, atat calitativ cat si vizual. Acest tip de turbosuflante adesea este comercializat in diferite tari din care face parte si Romania ca “turbosuflanta noua”.Este adevarat ca se gasesc si turbosuflante noi. Ele sunt importate de firme serioase sau de firme care au avut de-a lungul timpului relatii bune cu firma producatoare (ex. angajatii firmei din Romania au facut stagii la firma producatoare de turbosuflante).

In ultima perioada fabricarea pieselor auto tinde tot mai mult spre China si India. Asa ca probabilitatea de a cumpara o turbosuflanta chinezeasca intr-o cutie “originala” este tot mai mare. Aici si apare dilema de a cumpara o turbosuflantanoua sau una reconditionata? Oricum n-o sa faceti diferenta intre ele. Fabricile care se ocupa de reconditionarea turbosuflantelor reconditioneaza doar turbinele de prima echipare, altfel nu pot da garantia de 2 ani deoarece piesele de la un producator nu se vor potrivi perfect pe turbosuflanta altui producator siturbina nu va functiona la parametrii standard.

Avand minimul de cunostinte in acest domeniu puteti vorbi “direct si la tema” cu cei de la care cumparati turbosuflanta. Alegerea va apartine ce turbosuflantasa cumparati in functie de resursele de care dispuneti. Este adevarat ca a repara o turbosuflanta este mult mai eftin decat a cumpara o turbosuflanta noua. In mod normal durata de viata a turbosuflatei o depaseste pe cea a motorului.

Asa ca daca a cazut turbosuflanta ar trebui sa va ganditi la uleiul care il turnati in motor, la filtrul de aer care il schimbati si cat de des, daca servisul care a schimbat filtru de aer nu a scapat obiecte dure in conducta de aspiratie si nu in ultimul rand la stilul de condus (nu tineti motorul in sarcina, lasati fiecare treapta de viteza sa demareze pana la capat, este gresita ideea ca se face economie de carburant daca se conduce cu motorul in sarcina).Noi va dorim sa treceti cat mai rar pe la servis si cat mai putine probleme cuturbosuflanta.

Oferim preturi fara concurenta la turbosuflantele KKK, Garrett, Holset pentru turisme, camioane si utilaje.

Efectuam reconditionari turbo calitative pentru Bucuresti si alte orase.

turbo reconditionat
Livrare in 1-3 zile
Piese turbo, cartridge turbo, ansamble turbo complete si turbosuflante noi pentru marcile:
Garrett, KKK, Holset, IHI, MHI.

 • Vezi oferta pentru piese turbo
 • Vezi oferta pentru cartrige (CHRA) turbo
 • Vezi lichidarile de stoc KKK si Garrett
 • turbo reparatii
  harta-turbosuflante

  Livram turbosuflante noi si piese turbo oriunde in tara in timp util prin curierat rapid.


  Copyright © 2013 Reparatii Turbosuflante. Toate drepturile rezervate.

  Proiect Turbo Parts